Beach Baggy

Strandlaken met hoofdkussen

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 45,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
UV grade (0-8)
4-5
Martindales
30.000
Materiaal
Materiaal
88% polyester (50% post-consumer polyester) / 12% nylon
Materiaal (draagtas / opblaasbaar kussen)
100% polyester ripstop PU
Coating
Coating (kussen)
Luchtdichte en waterdichte coating
Inbegrepen
Groundpin inbegrepen
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Droogt snel Droogt snel
Met opblaasbaar kussen Met opblaasbaar kussen
Grondpin inbegrepen Grondpin inbegrepen
Afmetingen
Lengte
165 cm
Breedte
80 cm
Extra maten
Draagtas 50 x 30 cm
Opblaasbaar kussen 39 x 30 x 3 cm (opgeblazen)
Strandlaken 165 x 80 cm
Gewicht
0.43 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 39 x 30 x 3 cm
Product + verpakking
0.45 kg
Productinformatie
ID
106442
EAN
8719773060648
Long Description
Beach Baggy is een microvezel strandlaken speciaal ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Deze reishanddoek kan je opvouwen tot een heel klein pakketje en is makkelijk op te bergen in het bijbehorende Fatboy tasje. En dat tasje zit vol verrassingen. Deze tover je namelijk in een handomdraai om in een hoofdkussentje en heeft een waterafstotende coating. Beach Baggy is 165 bij 80 centimeter maar met z’n 400 gram super licht van gewicht. Het microvezel strandlaken (super absorberend en snel drogend) heeft een klassiek streep patroon en komt in stijlvolle kleuren.
FAQ
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Prik niet met scherpe voorwerpen, dit kan ervoor zorgen dat de stof scheurt. Overmatige blootstelling aan zonlicht kan de stof beschadigen en verkleuring van uw product veroorzaken.
Reinigingsinformatie
Gebruik een natte doek en reinig het door te deppen.
Was informatie
Handdoek:
Wasinformatielijsten
Was op 30 ℃.
Niet bleken.
Niet chemisch reinigen.
Niet in de droger.
Je kunt dit product op de laagste stand strijken.
Draagtas / Opblaasbaar kussen
Alleen handwas.
Niet strijken.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Beach Baggy - Wave Blue

Microvezelstrandlaken

Bij Fatboy weten we hoe vervelend het is als je handdoek de helft van je koffer of strandtas in beslag neemt. Vooral als daardoor dat extra paar schoenen of je nieuwe leesboek er niet bij kan. Maar ook comfortabel op het strand of aan het zwembad liggen vinden we heel belangrijk. Daarom ontwikkelde Fatboy Beach Baggy: een microvezelreishanddoek die speciaal ontworpen werd om overal mee naartoe te nemen. Beach Baggy kan je opvouwen tot een heel klein pakketje en is makkelijk op te bergen in het bijbehorende Fatboy-tasje. En dat tasje zit vol verrassingen. Dat tover je namelijk in een handomdraai om in een hoofdkussentje. Klaar om te ontspannen?

Beach Baggy - Stone Grey

Het hoofd wil ook wat

Het tasje waarin Beach Baggy wordt geleverd, kan je transformeren in een zacht hoofdkussen. En daar heb je niets voor nodig. Behalve een heel klein beetje lucht dan, want met drie zuchtjes is hij opgeblazen. Rol en klik het tasje dicht, en je hebt een comfortabel kussentje voor een onverwacht (of stiekem gepland) dutje. Door het slimme binnenzakje in het kussen kan de lucht niet ontsnappen en blijft hij heel wat uurtjes voor je klaar liggen. En om te voorkomen dat het kussen wegwaait door een zomers briesje, krijg je er een grondpin bij.

Een streepje voor

Beach Baggy meet 165 bij 80 centimeter maar is met z’n 400 gram erg licht van gewicht. Het strandlaken van microvezel heeft een klassiek streepjespatroon en komt in stijlvolle kleuren. De kleur van de tas is altijd Fatboy-rood, net zoals de aan de handdoek vastzittende elastiek. Deze doe je om je Beach Baggy heen nadat je hem tot een superklein pakketje hebt opgevouwen. Stop Beach Baggy terug in je voormalige hoofdkussen en je bent klaar om te gaan. Ook handig: Beach Baggy is gemaakt van een goed absorberende en sneldrogende stof, waardoor je niet het halve strand met je meeneemt als je naar huis gaat.