Can-Dolly

Kandelaar

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 65,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Vulling
Aluminium
Coating
Coating
Fijne textuur poedercoating
Inbegrepen
Inclusief kaarsenhouder voor 1 kaars
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Eyecatcher Eyecatcher
Voor binnen Voor binnen
Eigenzinnige kandelaar Eigenzinnige kandelaar
Afmetingen
Lengte
16 cm
Breedte
9.5 cm
Hoogte
20.5 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 16 x 9.5 x 20.5 cm
Kaarsenhouder Ø 22 mm
Gewicht
1.1 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 21.2 x 21.2 x 11.5 cm
Product + verpakking
1.5 kg
Productinformatie
ID
103760
EAN
8719773029102
Long Description
De Fatboy Can-dog en Can-dolly zijn stoere design kandelaars voor hondenliefhebbers. Met de Candolls maak je het thuis gezellig en heb je bovendien een trouwe viervoeter aan je zijde. Die braaf blijft zitten trouwens. Deze moderne kandelaars zijn namelijk gemaakt van stevig aluminium. De poedercoating met een fijne textuur geeft de kandelaars een stijlvolle en duurzame finish. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor standaard kaarsen tot 22 mm doorsnee. Kortom: de Candoll design kandelaars zijn de finishing touch voor je woon- of slaapkamer, of het perfecte cadeau voor kerst.
FAQ
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Giet nooit water over de Fatboy® Can-dog / Can-dolly en probeer nooit kaarsenwas met een scherp voorwerp te verwijderen. Laat een kaars nooit onbeheerd achter.
Reinigingsinformatie
Plaats de kaarsenhouder ondersteboven op een stuk bakpapier en zet hem 10 minuten in een voorverwarmde oven van 75 °C. Haal de kandelaar uit de oven en veeg hem schoon met een doekje. Let op: de kandelaar is warm, wees dus voorzichtig

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Can-Dog on tabletop
Can-Dog

CAN-DOG

Hondenliefhebbers opgelet! Wil je het thuis gezellig maken en ben je dol op eigenzinnige designs en kaarsen? Dan is de Candoll écht iets voor jou! Maak kennis met Can-dog en Can-dolly, de stoere design kandelaars van Fatboy. Heb je een hondsmoeilijke dag achter de rug? Maak het dan gezellig met zacht kaarslicht en een trouwe viervoeter aan je zijde.

red Can-Dog of dressoir

De nieuwste leden van de Fatboy-roedel

Met een knipoog naar opblaasbare ballondieren zetten deze moderne kandelaars de lijn verder van onze opblaasbare Hot Dog, Dolly en Attackle-bank. Deze design kandelaars zijn de finishing touch voor je woon- of slaapkamer.

Can-Dog detail

Een geschenk voor eindeloos plezier

Candolls zijn gemaakt van stevig aluminium. Deze trouwe viervoeters blijven dus braaf zitten. De poedercoating in verschillende tinten geeft elke aluminium kandelaar een duurzame, elegante finish. Ze zijn het perfecte geschenk voor hondstrouwe vrienden.