Edison the Petit

Tafellamp

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 75,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Licht
Dimbaar
Traploos dimbaar
Watt
2x 0.5 W
Lichtkleur
2700 K (warm wit)
Lichtopbrengst (Lumen)
58
Volt
3.7 V
Lichtbron
LED
Branduren (helderste lichtstand)
± 8
Branduren (laagste lichtstand)
± 24
Levensduur lamp (uren)
50.000
Vervangbare lichtbron
Nee
Draadloos
Ja
Batterij
Adapter inbegrepen
Nee
Type aansluiting
USB-C
Oplaadkabel inbegrepen
Ja, USB-C naar USB-A
Lengte (oplaad)kabel
1.5 m
Batterij type
Li-Polymer 1600 mAh
Oplaadtijd (uur)
± 3
Extra informatie
IP waarde
IP21
Regelbaar
Schakelaar op armatuur
Draagbaar
Ja
Ontwerper
DeMakersVan
Materiaal
Materiaal lampenkap
Polypropyleen
Materiaal bodemplaat
Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS)
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen

                            Voor binnen & buiten
                        Voor binnen & buiten
Draadloos Draadloos
Oplaadbaar Oplaadbaar
Dimbaar Dimbaar
Afmetingen
Breedte
16 cm
Hoogte
25 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH)  Ø 16 x 25 cm
Gewicht
0.44 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 17.5 x 17.5 x 26.5 cm
Product + verpakking
0.7 kg
Productinformatie
ID
100686
EAN
8718969856430
Long Description
Het draadloze witte tafellampje dat je overal mee naar toe neemt. Zo ook naar buiten op je tuintafel. Laad je Edison the Petit op via de usb-aansluiting en geniet 24 uur lang van instant sfeer in de lichtsterkte die jij kiest. Eenvoudig schoon te maken. Vind je jouw kleine tafellamp nog een beetje bloot? Zet een Cooper Cappie op. Deze verwisselbare kunststof lampenkapjes geven meteen een andere look.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Zet de lamp aan of uit door kort aan het rode Fatboy label te trekken. De laatst gebruikte instelling wordt onthouden bij het uit- en aanzetten. Dit product wordt geleverd met een oplaadkabel, maar zonder adapter. De oplaadkabel heeft een USB-A - USB-C aansluiting. Gebruik de adapter van uw telefoon, een Fatboy-adapter of sluit de USB-kabel aan op uw computer. Adapter max. 5 Volt 1 Amp. Laad je jouw product op met een adapter die niet voldoet aan deze voorwaarden, dan kan dit de levensduur van de batterij beïnvloeden.Geen geschikte adapter in huis? Koop een geschikte USB adapter. Waarom? Lees meer over sustainability.
Reinigingsinformatie
Reinig voorzichtig met een zachte doek en lauw water (indien nodig met neutrale zeep). Gebruik geen reinigingsmaterialen die chemicaliën bevatten.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht er toch iets stuk gaan aan je Edison the Petit, repareer je dat gemakkelijk zelf met één van de Edison the Petit Repair Kits. Zo gaat 'ie nog langer mee. Voelt goed, toch?
Reduce & Recycle
Edison the Petit is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je het aan iemand anders voorstelt. Wil je recyclen? Verwijder gewoon de elektrische binnendelen van de plastic kap. De kap is gemaakt van een monomateriaal en is recyclebaar. Neem contact op met uw lokale recycler om te weten waar u het kunt brengen. De meeste van onze producten zijn eenvoudig te demonteren, waardoor recycling een fluitje van een cent wordt.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Edison the Petit

Het witte tafellampje dat je overal mee naar toe neemt

Dit opdondertje brengt heel wat sfeer met zich mee. Laad hem op via de usb-aansluiting en hij straalt tot 24 uur lang van top tot teen (afhankelijk van de lichtstand die je kiest). Op je balkon, je tuintafel, je nachtkastje, in je tent, op de kinderkamer en op al die andere plekken waar je geen klein, wit tafellampje verwacht. En waarom eigenlijk niet?

Edison the Petit giving light in the dark

Van bedlampje tot buiten tafellamp

Edison the Petit neem je makkelijk overal mee naartoe. Het draadloze ledlampje verlicht royaal, van kap tot voet. Door aan het Fatboy-labeltje te trekken, zet je de kleine tafellamp aan of uit, of wijzig je de lichtsterkte. Hoe langer je aan het labeltje trekt, hoe feller het lampje namelijk schijnt. Ook handig: bij het aanzetten onthoudt hij de laatstgekozen stand. Zit er een vlekje op je lamp? Dat veeg je er met een zachte, vochtige doek zo vanaf. Zo blijft je kleine tafellamp stralend wit. 

Edison the Petit with Hoodie on a Residence

EDISON THE PETIT RESIDENCE & HOODIE

Een georganiseerd bestaan is de sleutel tot een succesvol leven. De Edison the Petit Residence helpt je daarbij. Een homebase voor de Edison the Petit lamp die plek biedt aan sleutels, post en de winkelwagenmuntjes waar je altijd naar op zoek bent. 

Different Cooper Cappies on a Edison the Patit

De kleerkast voor je Edison the Petit

Vind je jouw tafellamp nog een beetje bloot? Zet hem dan een Cooper Cappie op. Deze verwisselbare lampenkapjes uit kunststof geven je tafellampje meteen een andere look. Gun je Edison the Petit een kleerkast om jaloers op te worden. Van vogels tot streepjes en van vintage tot zomers, voor elke stemming is er wel een klein lampenkapje. 

EDISON THE PETIT 4.0

Deze eigenschappen zijn alleen beschikbaar op Edison the Petit vanaf batchnummer 2001730 en nieuwer (verkocht vanaf 01-12-2020 op fatboy.com).