Flamtastique XS

Olielamp

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 79,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Licht
Dimbaar
Traploos dimbaar
Extra informatie
Ontwerper
Fatboy
Materiaal
Materiaal
Basis: borosilicaatglas en siliconen hoes. Middendeel: aluminium poedercoating, tin en katoenen lont. Glas: borosilicaatglas
Brandstof
Brandstof
kerosine of paraffine gebaseerde olie (gezuiverd)
Brandstof inbegrepen
Nee
Brandstofverbruik
ca. 20 uur
Inbegrepen
Inclusief lont
Ja
Certificaat
LFGB foodgrade gecertificeerd
NEN-EN 14059:2002
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Tafellamp Tafellamp
Geen elektriciteit nodig Geen elektriciteit nodig
Geeft warmte Geeft warmte
Voor binnen Voor binnen
Afmetingen
Breedte
Ø 10.5 cm
Hoogte
22.5 cm
Extra maten
Rond lont Ø  0.7 x 20 cm
Afmetingen product (LxBxH) Ø 10.5 x 22.5 cm
Inhoud (liters)
0.45
Gewicht
0.37 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking Ø 13 x 24.5 cm
Product + verpakking
0.58 kg
Productinformatie
ID
106404
EAN
8719773060242
Long Description
Flamtastique is de oversized lookalike olielamp voor buiten. En z'n zusje Flamtastique XS brengt dat kampvuurgevoel naar binnen, op je tafel. We vertaalden het klassieke olielampje van vroeger naar een superstrakke nieuwe versie. Flamtastique XS brandt op lampolie. Door het transparante deel van de voet zie je hoeveel olie er nog in zit. En de matte siliconen coating maakt je glazen olielampje extra sterk. Met het eigenwijze oor draai je steeds een nieuw stukje lont omhoog. Voor eindeloos leuke avonden.
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
- Reinig regelmatig met een zachte doek, lauw water en neutrale zeep. - Gebruik geen chemicaliën, staalwol of schuursponzen om Flamtastique XS schoon te maken.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht de burner pot of de glazen cilinder van je Flamtastique XS toch kapot gaan? Dan kan je gewoon een nieuw los onderdeel aanschaffen. Zo gaat 'ie nog langer mee. Voelt goed, toch?
Reduce & Recycle
Flamtastique XS is gemakkelijk uit elkaar te halen, wat recyclen een fluitje van een cent maakt.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Flamtastique-XS

Flamtastique xs

Vuurtje stoken op tafelformaat

Wat is er nu leuker dan samen rond een vuurtje zitten? Flamtastique is de bovenmaatse lookalike olielamp voor buiten. En z'n zusje Flamtastique XS brengt dat kampvuurgevoel naar binnen, op je tafel. Voor extra sfeer bij je aperitief, etentje, of als je zin hebt om naar de vlammen te staren. Dit sterke olielampje is klaar voor hele sterke kampvuurverhalen.

Flamtastique-XS
Flamtastique XS - Lilac

Klein olielampje, strak design

Je kent ze vast wel, die ouderwetse olielampjes. Een glazen buis waarachter de vlam brandt, een voet waar olie in kan en een oor om hem mee te dragen. We transformeerden deze klassieker tot een superstrakke design-olielamp met een eigenwijs oor. Daarmee draai je steeds een nieuw stukje lont omhoog. Voor eindeloos leuke avonden.

Flamtastique XS - Flash Blue

De olielamp die onmiddellijk sfeer brengt

Flamtastique XS brandt op lampolie. Door het transparante deel van de voet zie je hoeveel olie er nog in zit. En de matte siliconen coating maakt je glazen olielampje extra sterk. Flamtastique XS voelt zich het hele jaar door thuis op tafel en komt in de zomer ook graag buiten. Neem haar 's avonds wel weer mee naar binnen! Op zoek naar een leuk cadeau? Dan hebben wij nog wel een Flamtastique idee...