Fred's Chair

Bistro stoel

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 249,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
UV-bestendig
Ja
UV grade (0-8)
8
Stapelbaar
Ja
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Coating
Coating
Hoogste standaard outdoor coating
Afmetingen
Lengte
52 cm
Breedte
56 cm
Hoogte
80.5 cm
Extra maten
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 47 cm
Afmetingen product (LxBxH) 52 x 59.6 x 80.5 cm
Gewicht
4.9 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 1 pc 67.5 x 64.5 x 90.5 cm | 2 pcs 67.5 x 64.5 x 90.5 cm | 4 pcs 103.8 x 80.8 x 53.8 cm
Product + verpakking
1 pc: 7.9 kg | 2 pcs: 12.8 kg | 4 pcs: 22.3 kg
Productinformatie
ID
106473
EAN
8719773065865
Long Description
Fred’s Chair is een moderne vertaling van de klassieke spijlenstoel. Deze bistro stoel is gemaakt van weerbestendig aluminium. En de zitting van de Fred's Chair tuinstoel is gewelfd, als een kussentje. Dat maakt ‘m extra comfortabel. De uitsparing in de vorm van een lach zorgt ervoor dat regenwater wegloopt. Ook handig: je stapelt met gemak 6 bistro stoelen op elkaar. Fred's Chair is sterk, elegant en gemaakt voor jaren zitplezier.
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
Gebruik een droge of natte doek, gebruik geen reinigingsmiddelen die chemicaliën bevatten. Reinig dit product regelmatig om het in goede staat te houden. Seizoensgebonden binnenopslag kan de levensduur van dit product verlengen.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Fred's Chair

Bistrostoel

Je kent hem vast wel, zo’n ouderwetse spijlenstoel. Fred’s Chair vertaalde deze klassieker naar een moderne tuinstoel met een knipoog. Strak en sympathiek tegelijk, met z’n ronde vormen. En gemaakt van weerbestendig aluminium. Sterk, elegant en gemaakt voor jaren zitplezier.

Fred's Chair

Extra comfortabele tuinstoel

De zitting van deze uitnodigende bistrostoel is gewelfd, als een kussentje. Dat maakt hem extra comfortabel. De uitsparing in de vorm van een glimlach zorgt ervoor dat regenwater wegloopt. Hoef je ze niet elke keer droog te vegen. De spijlen zijn dan weer plat, dat zit comfortabeler in je rug. Ja, Fred heeft echt overal aan gedacht.

Fred's Chairs stacked

Ideale maatjes

Deze bistrostoeltjes zijn de ideale maatjes van Fred’s Table, onze grote tuintafel. En van Fred’s Bistreau, de kleine, ronde bistrotafel. Ook handig: je stapelt met gemak zes bistrostoelen op elkaar. Dus hoeveel kies jij er?

Fred's Chair