Fred's Table

Eettafel voor buiten

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 1.399,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
UV-bestendig
Ja
UV grade (0-8)
8
Inklapbare poten
Ja
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Coating
Coating
Hoogste standaard outdoor coating
Afmetingen
Lengte
220 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
76 cm
Gewicht
35.9 kg
Aantal dozen
2
Verpakking
Verpakking Freds Table legs 92 x 80 x 14 cm
Verpakking Freds Table top 231.5 x 58 x 20 cm
Product + verpakking
49.7 kg
Productinformatie
ID
106477
EAN
8719773065902
Long Description
Fred’s Table is een tuintafel voor 6 tot 8 personen en gemaakt van supersterk aluminium. Als je z’n blad met brede planken ziet, snap je meteen waarop Fred’s Table geïnspireerd is: de klassieke picknicktafel. We vonden dit icoon opnieuw uit. Fred's Table is sterk en licht, modern en robuust. Met een lengte van 2,20 meter is Fred's Table letterlijk de grote held van de collectie. Maar tegelijkertijd is 'ie in de winter compact op te bergen in je schuur. Want de poten klap je makkelijk in. Laat je hem liever buiten staan? Dat kan ook, want Fred’s Table is een weerbestendige tuintafel.
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
Gebruik een droge of natte doek, gebruik geen reinigingsmiddelen die chemicaliën bevatten. Reinig dit product regelmatig om het in goede staat te houden. Seizoensgebonden binnenopslag kan de levensduur van dit product verlengen.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Fred's Table with Fred's chairs outside

6-persoonstuintafel

Als je z’n blad met brede planken ziet, snap je meteen waarop Fred’s Table geïnspireerd is: de klassieke picknicktafel. We vonden dit icoon opnieuw uit. Sterk en licht, modern en zo robuust dat je je er Fred Flintstone en z’n familie aan kan voorstellen. Fred’s Table is een tuintafel voor 6 personen van supersterk aluminium, voor jaren en jaren buitenplezier. Kom maar op met die borrels en eindeloze etentjes.

2 women at Fred's Table

Modern, stoer en slim

Fred’s Table is de grote held van de collectie. Letterlijk, want hij is 2 meter 20 lang en 1 meter breed. Je zit met gemak met z’n zessen om hem heen. Of schuif nog twee stoelen bij aan de uiteindes en nodig nog twee extra vrienden uit. Kom maar op met die aperitiefjes en eindeloze etentjes! Fred’s Table heeft iets vertrouwds en is tegelijkertijd modern, stoer en slim. De planken van het tafelblad zien er dik uit, maar zijn gemaakt van speciale aluminium profielen waardoor ze grotendeels hol zijn. Zo zijn ze superstevig en is de tafel tegelijkertijd licht genoeg om op te tillen. Met zijn aluminium poten staat deze 6-persoonstuintafel stevig op de grond en in de winter compact in je schuur. Want de poten klap je makkelijk in. Laat je hem liever buiten staan? Dat kan ook, want Fred’s Table is een weerbestendige tuintafel. 

Fred's Table with oranges

Weerbestendige tuintafel

Met zijn ronde, aluminium poten staat Fred’s Table stevig op de grond. En in de winter compact in je tuinhuis. Want de poten klap je makkelijk in, zonder dat je daarvoor gereedschap nodig hebt. Laat je hem liever buiten staan? Fred’s Table is een weerbestendige tuintafel. Ook slim: regenwater loopt tussen de planken door. Zo blijft er geen water op het blad staan. Ja, Fred heeft echt aan alles gedacht.