Headdemock

Hangmat

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 419,00
Omgeving
Omgeving
Alleen buiten
Extra informatie
Water - en vuil afstotend.
Ja
Draagvermogen
150 kg
Materiaal
Materiaal
Polyester
Materiaal (frame)
Gepoedercoat staal
Vulling
Polypropyleenvezel
Coating
Coating (frame)
Poedercoating
Inbegrepen
Inclusief draagtas
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Supersized Supersized
Geen bomen? Geen probleem! Geen bomen? Geen probleem!
Gemakkelijk op te (de)monteren Gemakkelijk op te (de)monteren
Voor buiten Voor buiten
Afmetingen
Lengte
270 cm
Breedte
138 cm
Hoogte
110 cm
Extra maten
Hangmat 270 x 138 cm
Frame 330 x 100x 110 cm
Gewicht
Hangmat: 10.9 kg. Frame: 12.9 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking Hangmat 80 x 30 x 120 cm
Verpakking Frame 23 x 23 x 130 cm
Product + verpakking
26.2 kg
Productinformatie
ID
100396
EAN
8717127995127
Long Description
De Fatboy Headdemock is een grote luxe hangmat voor wel twee personen (of max. 150 kg). Je bent niet langer afhankelijk van een touw en een boom. De Headdemock is namelijk een vernieuwende hangmat die verouderde gebreken tackelt. Dankzij deze hangmat met standaard van Fatboy hang je dan ook zoals jij dat wilt en beleef je een moment zonder zorgen. De grote hangmat is gemaakt van duurzaam polyester en het frame van metaal en rubber. Bovendien is de Headdemock een opvouwbare hangmat die geleverd wordt met bijpassende draagzakken. Deze zorgen voor nog meer gemak, want hiermee berg je de Headdemock eenvoudig op aan het einde van de zomer.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Behandel als een normaal tuinkussen en berg het op als het regent. Zonlicht kan de kleuren doen vervagen.
Reinigingsinformatie
Reinig met lauw water en natuurlijke zeep.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht er toch iets stuk gaan aan je Headdemock, vervang je een onderdeel gemakkelijk zelf dankzij de beschikbare Repair Kits. Zo gaat je Headdemock nog langer mee. Voelt goed, toch?

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

4 Headdemocks - on a grass field

Hangmat met frame

Met de Headdemock hangmat komt jouw vakantiegevoel naar jouw tuin. En je hoeft niet eens op zoek naar de perfecte bomen om hem aan op te hangen! Met zijn stevige stalen frame staat deze hangmat op zichzelf. Waarom zitten als je ook kunt liggen? Horizontaal is het leven altijd leuker. Omarm het leven in een hangmat en ontspan.

Headdemock - Daisy Yellow

Oversized hangmat

De Headdemock hangmat met standaard is uiterst comfortabel, aangenaam en extra groot. Alleen heb je een zee van ruimte maar als je gezelschap wil, heb je ook voldoende ruimte in deze hangmat voor twee personen (tot maximaal 150 kilo). De stof van deze hangmat is vuilafstotend. Dit maakt hem erg praktisch omdat hij gemakkelijk te onderhouden is en je er jarenlang plezier van zult hebben.

Headdemock GIF

Hangmat met frame

Of je nu een handyman bent of lid van de koninklijke familie, in de Headdemock hangmat kun je genieten van het leven. Monteer de framesteunen, rol de hangmat uit en hang hem aan de haken. En dat is het! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is met de riemen de ideale hoogte van de hangmat instellen en gaan liggen. Fatboy heeft echt aan alles gedacht voor deze hangmat. De Headdemock Cover is een op maat gemaakte regenjas voor jouw luxe hangmat om deze te beschermen tegen vocht en vuil. En met Headdemock Pillow lig je nog comfortabeler. Heb je na jaren plezier reserveonderdelen nodig voor je Headdemock? Het is een fluitje van een cent om extra bandjes, doppen of ringen na te bestellen.

Headdemock - Whats in the box

Kies je ideale hangout

Naast deze Headdemock in gekleurd polyester is er ook de Headdemock Superb in olefin. Vergelijk de twee opties en kies degene die het beste bij je past.

Veelgestelde vragen over de Headdemock

Welke verschillen zijn er tussen de Headdemock en Headdemock Superb?

Zowel de Headdemock als de Headdemock Superb zijn ideale tweepersoons hangmatten voor buiten, maar de Headdemock Superb is net wat steviger en kan beter tegen de diverse elementen. Water en UV stralen worden beter tegengehouden en deze hangmat op standaard behoudt zijn mooie kleur nog langer. Staat je hangmat op standaard onder een afdak? Dan hoef je je al helemaal geen zorgen te maken. Lees hier meer!

Kan ik de Headdemock buiten laten staan?

Met zijn UV-beschermende coating en water- en vuilafstotende eigenschappen kun de tweepersoons hangmat gerust buiten laten staan. Toch adviseren we om de mat na gebruik op te bergen om langdurige blootstelling aan regen en schimmelvorming te voorkomen. Haal ook bij zware regenval en slecht weer de cover binnen. Dit komt de levensduur van je Headdemock ten goede. Behandel de tweepersoons hangmat als je tuinkussens en berg hem na gebruik binnen op.

Hoe maak ik de Headdemock schoon?

Maak de Headdemock voorzichtig schoon met een zachte doek en lauwwarm water. Indien nodig, kun je neutrale zeep gebruiken. Let op: vermijd schoonmaakmiddelen met chemicaliën of bleekmiddel, aangezien deze je tweepersoons hangmat erg kunnen beschadigen.

Waaruit bestaat het materiaal van de Headdemock?

Het materiaal van de Headdemock varieert afhankelijk van het model. Het frame van beide tweepersoons hangmatten is samengesteld uit metaal en rubber, terwijl de vulling van de hangmat volledig bestaat uit 100% Polyester Fiberfill. De standaard Headdemock hangmat is vervaardigd van polyester. Voor de Headdemock Superb wordt de hangmat gemaakt van Sunbrella of Olefin stof. Sunbrella en Olefin zijn hoogwaardige materialen met specifieke eigenschappen die zorgen voor duurzaamheid en comfort.