Headdemock Superb

Hangmat

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 549,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Water - en vuil afstotend.
Ja
Vlekbestendig
Ja
UV-bestendig
Ja
Draagvermogen
150 kg
Materiaal
Materiaal
Olefin
Materiaal (frame)
Gepoedercoat staal
Vulling
Polypropyleen
Coating
Coating (frame)
Poedercoating
Inbegrepen
Inclusief draagtas
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Supersized Supersized
Gemakkelijk op te (de)monteren Gemakkelijk op te (de)monteren
Voor buiten Voor buiten
Geen bomen? Geen probleem! Geen bomen? Geen probleem!
Afmetingen
Lengte
270 cm
Breedte
138 cm
Hoogte
110 cm
Extra maten
Hangmat 270 x 138 cm
Frame 330 x 100x 110 cm
Gewicht
Hangmat: 9.75 kg. Frame: 12.9 kg. 
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking Hangmat 80 x 30 x 120 cm
Verpakking Frame 23 x 23 x 130 cm
Product + verpakking
25.8 kg
Productinformatie
ID
104417
EAN
8719773036612
Long Description
De comfortabele Headdemock Superb outdoor hangmat voor twee personen (tot maximaal 150 kilo) is voorzien van een metalen frame standaard. Eenvoudig in elkaar te zetten en stelbaar in hoogte. Headdemock Superb is gemaakt van het sterke Olefin. Deze stoffen blijven en zijn UV- en vlekbestendig. Headdemock Superb is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met diverse accessoires en mocht je extra onderdelen nodig hebben, dan bestel je eenvoudig extra straps, dopjes of ringen bij.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Behandel als een normaal tuinkussen en berg het op als het regent. Vogelpoepbestendig.
Reinigingsinformatie
Makkelijk te reinigen met lauw water en neutrale zeep. Met bleek te reinigen.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht er toch iets stuk gaan aan je Headdemock, vervang je een onderdeel gemakkelijk zelf dankzij de beschikbare Repair Kits. Zo gaat je Headdemock nog langer mee. Voelt goed, toch?

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Headdemock Superb - Storm Blue
Headdemock Superb

Headdemock Superb

Waarom zitten als je ook kan hangen? Want horizontaal is het leven altijd leuker. Met Headdemock Superb kan dat het hele jaar door. En daar heb je geen enkele boom voor nodig. Met z’n stalen kader houdt deze hangmat voor buiten zichzelf overeind. Kom liggen, geef je over aan het hangmatleven. En luier alsof je leven ervan afhangt. 

Headdemock Superb - Swimming pool

Het hele jaar door rondhangen

De supercomfortabele Headdemock-hangmat voor twee personen is standaard heerlijk bovenmaats. Zo heb je een zee van ruimte en past er makkelijk iemand bij (tot maximaal 150 kilo). Je kunt hem gewoon buiten laten staan. De supersterke stof kan namelijk wel wat verdragen. Zodra de zon schijnt, spring jij meteen je Headdemock Superb in. Zo haal je het meeste uit je hangmatminuten. 

Headdemock Superb - Stripesol Parasol

Supersimpel

Voor het hangmatleven hoef je geen kluskoning(in) te zijn. Zet de palen op, rol de hangmat uit en hang hem aan de haken. Stel de ideale hoogte in en liggen maar. En Fatboy heeft aan elk detail gedacht. Headdemock Cover is een regenjas op maat voor je luxehangmat. En op je Headdemock Pillow lig je nog beter. Extra onderdelen nodig? Dan bestel je makkelijk wat extra riemen, dopjes of ringen bij. Voor jaren en jaren hangplezier. 

Headdemock Superb - Close up

De sterkste stoffen voor je outdoor hangmat

Headdemock Superb stoffen blijven mooi door weer en wind. Je kunt je hangmat rustig in de zon laten hangen. Ook een regenbui is geen probleem. Een beetje vuil of je drankje omgegooid? Even afkuisen met een doek en je hangt weer verder.

Headdemock Superb - Whats in the box

Kies je ideale hangout

Naast Headdemock Superb Olefin is er de originele Headdemock van kleurrijk polyester. Vergelijk en ontdek de beste optie voor jou. 

Veelgestelde vragen over de Headdemock Superb

Hoe moet ik de Headdemock Superb schoonmaken?

Om de Headdemock Superb schoon te maken, gebruik je voorzichtig een zachte doek en lauwwarm water. Indien nodig kun je neutrale zeep toevoegen om vlekken op je buiten hangmat te verwijderen. Let op! Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen met chemicaliën of bleekmiddel. Deze kunnen je outdoor hangmat beschadigen.

Van welk materiaal is de Headdemock Superb outdoor hangmat gemaakt?

De outdoor hangmat is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder Sunbrella of Olefin stof. De hangmat bestaat uit 100% acryl of 100% olefin, terwijl het kussen een verchroomde stalen pin en 100% acryl of 100% olefin bevat. Het frame is gemaakt van metaal en rubber, en de cover is van nylon ripstop. Mat van 100% Acryl (Sunbrella): Steel Blue, Silver Grey, Nature Grey, Anthracite, Desert.


Mat van 100% Olefin: Stripe Ocean Blue, Thunder Grey, Rock Grey, Mist, Seafoam.


Beide materialen zijn water- en vuilafstotend, bieden uitstekende kleurvastheid en zijn UV-bestendig. De vulling van de mat bestaat uit 100% Polyester Fiberfill. Ongeacht welke hangmat je buiten ophangt, de Headdemock Superb is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Wat is het verschil tussen de Headdemock en Headdemock Superb?

Beide varianten van de Headdemock zijn geschikt voor in de buitenlucht, maar de Headdemock Superb is beter bestand tegen diverse weersomstandigheden. Water en UV stralen worden beter tegengehouden en deze outdoor hangmat behoudt zijn mooie kleur nog langer. Lees hier meer