Humpty Outdoor

Outdoor salontafels

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 219,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Water - en vuil afstotend.
Ja
UV grade (0-8)
8
Martindales
50.000
Materiaal
Materiaal (hoes)
Olefin
Materiaal (tafelblad)
Staal
Materiaal (Binnendeel)
Eco polyvinylchloride
Vulling
Lucht
Coating
Coating tafel
Elektroforese en poedercoating
Inbegrepen
Inclusief pomp
Nee
Afmetingen
Breedte
Ø 65 cm
Hoogte
35 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 65 x 65 x 43 cm
Gewicht
4.93 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 53.8 x 53.8 x 11.5 cm
Product + verpakking
5.75 kg
Productinformatie
ID
106505
EAN
8719773066305
Long Description
Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor zijn opblaasbare salontafels voor buiten. Royaal rond en superstevig. Je had nog nooit zo’n stijlvol podium voor je drankjes. Door het sterke stalen blad blijft alles keurig op z’n plek. Toch iets gemorst? Doe dan de hoes gewoon even in de wasmachine. En omdat Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor zo luchtig zijn, geef je ze makkelijk even een ander plekje.
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Blaas de band op met een voetpomp, handpomp of compressor (0.2 Bar / 3 PSI). Pas op met scherpe objecten. Dat kan scheuren en barsten veroorzaken aan het opblaasbare binnenwerk.
Reinigingsinformatie
Maak de oppervlakte schoon door zacht te deppen met een vochtige doek of zet de hogedrukspuit erop.
Wasbaar
Machine wasbare buitenhoes
Wasinformatielijsten
Verwijder voor het wassen de hoes van alle onderdelen.
Was de hoes op 40 ℃.
Met bleek te reinigen.
Niet drogen.
Niet stomen.
Strijk de buitenhoes op de laagste stand om de waterafstotende coating te activeren na het wassen.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Humpty & Dumpty Outdoors

Salontafels voor buiten

Ontdek onze opblaasbare salontafels Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor. Deze salontafels voor buiten zijn ontworpen om op te vallen en, in tegenstelling tot het kinderliedje, zijn Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor erg stevig. Het lichtgrijs gepoedercoate stalen blad is kras- en roestbestendig. De stevige, opblaasbare donutvormige basis is gemaakt van milieuvriendelijk PVC en de hoes is gemaakt van ultrabestendige stof. Heb je je drankje gemorst? Geen probleem. Was de hoezen eenvoudig of maak ze schoon met water en zeep. Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor staan ​​perfect in jouw tuin of op jouw balkon. En op elk tuinfeest zullen ze er altijd op hun mooist uitzien.

Humpty with cocktail

Functioneel design

Humpty Outdoor en Dumpty Outdoor staan ​​niet alleen voor elegantie bij het plaatsen van uw drankjes en snacks, ze zijn ook nog eens verrassend functioneel. Door de lus onder het blad zijn deze lichtgewicht salontafels gemakkelijk te verplaatsen en snel overal naartoe te schuiven. En hoewel ze opblaasbaar zijn, hoef je niet bang te zijn dat ze wegwaaien bij de eerste windvlaag. Humpty Outdoor wordt geleverd met een handige tas die je kunt vullen met zand om het gewicht toe te voegen, en Dumpty Outdoor is dankzij het grote dek voldoende zwaar. Ze zullen dus volkomen stabiel zijn en geen beetje bewegen.

inflate the Dumpty

Hoog of breed?

Humpty Outdoor is de hoge en smalle tafel en Dumpty Outdoor is de lage en bredere tafel. Uitstekend als duo, maar ook solo doen ze het goed. Ze worden geleverd in een platte doos en je kunt ze tot leven brengen met behulp van een pomp. Je kunt gebruik maken van een compressor of een handpomp: alles is mogelijk. Vervolgens hoef je alleen nog maar de hoes vast te maken en vast te maken met de bandjes aan de onderkant. De rubberen voetjes zorgen voor stabiliteit en zorgen ervoor dat de tafel de vloer niet rechtstreeks raakt. Dankzij het stevige rubberen materiaal van de donut lopen ze zeker niet leeg, tenzij je dat natuurlijk zelf besluit. Trek in dit geval aan het ingenieuze lipje aan de onderkant waardoor de lucht kan ontsnappen.