Led's Strip

Wandlampje met snoer

Beschikbaarheid: Pre-order
Verwachte verzenddatum: 07-11-2024
€ 49,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Licht
Dimbaar
Dimbaar
Watt
3 W
Lichtkleur
3000 K (warm wit)
Lichtopbrengst (Lumen)
328
Volt
5 V
Lichtbron
LED
Levensduur lamp (uren)
25.000
Fitting
Vast (LED)
Vervangbare lichtbron
Nee
Draadloos
Nee
Batterij
Oplaadkabel inbegrepen
Ja
Lengte (oplaad)kabel
1.8 m
Extra informatie
IP waarde
IP20
Regelbaar
Touch dimmer (geen schakelaar)
Ontwerper
Chris Kabel
Materiaal
Materiaal
Polyethylene terephthalate (PET)
Inbegrepen
Stekker
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Dimbaar Dimbaar
Innovatieve LED technologie Innovatieve LED technologie
Gemakkelijk in gebruik Gemakkelijk in gebruik
Afmetingen
Lengte
36.5 cm
Breedte
18.9 cm
Hoogte
7 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 36.5 x 18.9 x 7 cm
Gewicht
0.31 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 38 x 19.3 x 8 cm
Product + verpakking
0.54 kg
Productinformatie
ID
106734
EAN
8719773068637
Long Description
De veelzijdige wandlamp Led’s Strip van Fatboy doet zijn naam eer aan. Met zijn transparante uiterlijk geeft -ie zichzelf namelijk letterlijk bloot. De Led’s Strip bestaat uit een doorzichtige kap – met daarin een LED-strip – en een doorzichtige wandconnector, beide gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het licht van de Led’s Strip schijnt naar binnen, richting de muur. In combinatie met de warme kleur van het LED-licht, is dit wandlampje met snoer een echte sfeermaker. Door zijn transparante ontwerp voelt de Led’s Strip zich óveral thuis en past -ie perfect bij elke kleur muur én behangprint.
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
Veeg voorzichtig af met een droge, zachte doek (om stof of kleine vlekken te verwijderen). Wees voorzichtig om krassen te voorkomen.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Led's Strip next to bed

Led's Strip!

De veelzijdige wandlamp Led’s Strip van Fatboy doet zijn naam eer aan. Met zijn transparante uiterlijk geeft -ie zichzelf namelijk letterlijk bloot. De Led’s Strip bestaat uit een doorzichtige kap – met daarin een LED-strip – en een doorzichtige wandconnector, beide gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit wandlampje met stekker is ontworpen door Chris Kabel in samenwerking met Fatboy en sluit met zijn onconventionele design naadloos aan bij het karakter van Fatboy. "Het ontwerp is voortgekomen uit het idee om de instant behoefte aan licht op elke plek in je huis toegankelijk te maken," aldus Chris Kabel. De Led’s Strip is verrassend, tijdloos en functioneel.

Led's Strip in 2 colors on the wall

Wandlampje met snoer

De Led’s Strip ophangen is een fluitje van een cent. De doorzichtige wandconnector is voorzien van dubbelzijdige tape, waarmee je ‘m gemakkelijk tegen de muur plakt. Als je de wandconnector eenmaal hebt geplakt, zit -ie ook echt goed vast. Plak je liever niet? Dan kan je ‘m ook met de twee meegeleverde schroeven aan de muur bevestigen. Daarna klik je de kap eenvoudig vast aan de wandconnector. Steek de bijgeleverde adapter met snoer in het stopcontact, en voilà: je lamp is klaar om te strip-…, eh stralen. Dankzij het lange snoer, dat dezelfde kleur heeft als de buitenkant van de LED-strip en de contour, kan je deze wandlamp overal ophangen. Door het minimale materiaalgebruik én omdat er niks aan elkaar gelijmd is in het ontwerp, kan je alle delen van de Led's Strip recyclen.

Led's Strip on wall

Sfeermaker

Je zet de Led’s Strip aan door de gekleurde strip in het midden van de kap één keer aan te raken. Door ‘m een tweede en derde keer aan te raken pas je de lichtsterkte aan, totdat -ie na een vierde keer aanraken weer uitgaat. Het licht van de Led’s Strip schijnt naar binnen, richting de muur. In combinatie met de warme kleur van het LED-licht, is deze wandlamp een echte sfeermaker. Hoe óf waar je die extra sfeer wilt? Dat is aan jou. Als nachtlampje naast je bed, als eyecatcher in je woonkamer of als ’n warm welkom in de hal. Verticaal, horizontaal of diagonaal. In zijn eentje steelt hij de show. Maar ook met meerdere Led's Strips bij elkaar voeg je een statement toe aan je interieur. Extra leuk: door zijn transparante ontwerp voelt de Led’s Strip zich óveral thuis en past -ie perfect bij elke kleur muur én behangprint.

undefined

“Het ontwerp is voortgekomen uit het idee om de instant behoefte aan licht op elke plek in je huis toegankelijk te maken”

- Chris Kabel