Netorious 2.0 Anthracite

Lounger

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 899,00
Omgeving
Omgeving
Alleen buiten
Extra informatie
UV grade (0-8)
4-5
Draagvermogen
200 kg
Ontwerper
Chris Kabel
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Materiaal (frame)
Aluminium
Materiaal (poten)
Staal
Materiaal (net)
Polyester
Coating
Coating (frame)
Axalta-poedercoating met fijne textuur
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Comfortabel Comfortabel
Supersized Supersized
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Voor buiten Voor buiten
Afmetingen
Lengte
176 cm
Breedte
154 cm
Hoogte
90 cm
Extra maten
Zithoogte 46 cm
Afmetingen product (LxBxH) 176 x 154 x 90 cm
Gewicht
18.8 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 167 x 95.5 x 17.7 cm
Product + verpakking
24.41 kg
Productinformatie
ID
106339
EAN
8719773059529
Long Description
Netorious is een loungemeubel en designstatement in één. Of je nou rechtop zit, overdwars ligt of samen tegen elkaar aan hangt, Netorious tilt relaxen naar een nog relaxter niveau. Dit loungemeubel voor buiten combineert maximaal comfort met minimaal gebruik van hoogwaardig materiaal. Dat maakt ‘m groot en slim, stevig en zacht, licht en supersterk. Voor maximaal comfort is er Netorious Pillow. En met Netorious Cover, gemaakt van gerecyclede petflessen, bescherm je Netorious tegen weer en wind. Knooploos gebreid net, met zijdeachtige touch.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Gebruik de Netorious cover om je Netorious te beschermen. Koop Netorious Pillow voor extra comfort.
Reinigingsinformatie
Schoon te maken met water en zeep.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Anthracite Netorious

Netorious

Netorious Anthracite

Groots loungemeubel

Is het een ligstoel? Een bank? Een hangmat? Ja, dit alles en nog meer! Netorious introduceert een compleet nieuwe manier van ontspannen. Je installeert je in dit loungemeubel zoals je het best aanvoelt. Rechtop, diagonaal of tegen elkaar aangeleund, met Netorious wordt relaxeren een volledig nieuwe ervaring. Je kan hem aanvullen met kussens, dekens en boeken om je zo nog beter over te geven aan je eigen wereld van ontspanning.

Netorious Anthracite

Licht en supersterk

Netorious is tegelijkertijd groots en subtiel, want het is transparant. Het slimme ontwerp combineert maximaal comfort met minimaal gebruik van hoogwaardig materiaal. Dat maakt het licht, supersterk en weerbestendig. Op zijn grappige poten staat dit tuinmeubel om in te loungen stevig op elke ondergrond. Het stevige, zachte net is blind weggewerkt in het aluminium frame, wat de constructie extra sterk maakt. En die banden tussen het net en de poten? Daarmee zet je Netorious zelf op spanning. Zo eenvoudig is het!

Netorious Pillow & Cover

Dit bovenmaats loungemeubel staat de hele dag voor je klaar. Gemakkelijk op te tillen en met de zon mee te bewegen. Voor maximaal comfort is er Netorious Pillow, een doorgestikt kussen dat precies in het ontwerp past. En met Netorious Cover, gemaakt van recyclede petflessen, bescherm je Netorious tegen weer en wind. Zo blijft het jarenlang op z’n allermooist.

Netorious AR

Hoe ziet dit product
er thuis uit?

Klik op de afbeelding en bekijk het in 3D. Simuleer meteen hoe dit Fatboy-product er in jouw woning uitziet. Met je smartphone of tablet kun je de afbeelding via de AR-tab in de gewenste ruimte plaatsen en de foto opslaan. Benieuwd of dit product in je woonkamer of tuin past? Controleer het nu zelf.

Chris Kabel

Over de ontwerper

Chris Kabel maakt slimme meubels waarin vernuftige constructies leiden tot verrassend design. Chris: “Fatboy heeft een open mind voor dingen die nog niet bestaan en geloofde meteen in mijn wilde ideeën. Het was fantastisch om vervolgens samen te onderzoeken hoe we die kunnen vertalen naar het allerbeste product. Zo kwamen we in dialoog tot een heel nieuwe invulling van The Good Life.”

Netorious Anthracite