Original

Binnenzitzak

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 219,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Materiaal
Materiaal
Nylon
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Voor binnen Voor binnen
Comfortabel Comfortabel
Afmetingen
Breedte
140 cm
Hoogte
180 cm
Gewicht
6.8 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 60 x 60 x 110 cm
Product + verpakking
10 kg
Productinformatie
ID
102206
EAN
8717127993420
Long Description
De enige echte nylon zitzak gevuld met bolletjes die zich vormen naar je lichaam, in welke positie je ook zit of ligt. Water- en vuilafstotend. Blijft jarenlang mooi in elke kleur. De Fatboy Original is leverbaar in verschillende kleuren en past precies op het metalen schommelframe Rock ’n Roll.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Plaats dit product niet in, op, tegen of in de buurt van een warmtebron, zoals verwarming, glazen pui of wand die verwarmd wordt door de zon. Dit kan schade brengen aan het oppervlak waar dit product staat. Het product zelf kan bobbels en blazen in de stof krijgen. Intensief gebruik kan ervoor zorgen dat de vulling na een tijdje krimpt. Met de Refill kan je de zitzak helemaal vullen of hervullen.
Reinigingsinformatie
Reinig met lauw water & natuurlijke zeep.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Toch een gaatje of scheur in je Fatboy Original? Geen zorgen, die repareer je gemakkelijk zelf met een zelfklevende patch, naald en draad of een Original Repair Kit. Op onze repair pagina vind je daarover tips & tricks. Na een paar jaar kan de vulling van de zitzak wat geslonken zijn, simpelweg omdat deze wat platter is geworden door alle uren zitgenot. Je kan dan je zitzak bijvullen met EPS navulling. Je hoeft niet de gehele vulling te vervangen, wel zo duurzaam.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Red beanbags

Original zitzak

De zitzak waar het allemaal mee begon. Ultiem comfort. Het sterke nylon van de Original zitzak is haast onverwoestbaar. Iconisch in z’n eenvoud. Uitgegroeid tot een lifestyle icoon, symbool voor alle zitzakken.

Blue beanbag

Fatboy Original zitzak

Als je echt serieus wilt relaxen, is er maar één optie. De Fatboy Original, zitzak en interieuricoon in een. De Original is 6,8 kilo instant ontspanning. Niks meer netjes overeind zitten, geen been keurig over het andere geslagen. Deze nylon zitzak kent maar één optie: lekker onderuitgezakt. 

undefined

De enige echte nylon zitzak

Sinds 2002 kent de hele wereld ‘m: onze oversized nylon zitzak om heerlijk in weg te zakken. In ons pakhuis in Den Bosch vullen we elke Original zitzak handmatig met 3.542.897 bolletjes. Deze vormen zich naar je lichaam, in welke positie je ook zit of ligt te luieren. Het supersterke nylon van de zitzakhoes is vuilafstotend en kan tegen een stootje. Zo heb je jaren en jaren plezier van je Fatboy Original. En dat is precies de bedoeling. 

Rock 'n Roll

Da’s Rock ‘n Roll: een Original schommelzitzak

Altijd al eens willen schommelen op een Fatboy zitzak? Wij ook. Daarom maakten we de Rock ‘n Roll, een oversized metalen schommelframe dat precies past bij je nylon zitzak . Leg je zitzak erop en voilà: de meest relaxte schommelstoel ooit. Wees gewaarschuwd: hier wil je echt nooit meer vanaf.