Original Outdoor

Buitenzitzak

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 289,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Water - en vuil afstotend.
Ja
Navulbaar
Ja
Materiaal
Materiaal
Olefin
Vulling
Expanded Polystyrene (EPS)
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Makkelijk schoon te maken Makkelijk schoon te maken
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Comfortabel Comfortabel

                            Voor binnen & buiten
                        Voor binnen & buiten
Afmetingen
Breedte
134 cm
Hoogte
180 cm
Gewicht
6.65 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 60 x 60 x 110 cm
Product + verpakking
9.5 kg
Productinformatie
ID
104556
EAN
8719773037985
Long Description
De enige echte ligzak, maar dan voor buiten. Gemaakt van een supersterke uv-bestendige en water- en vuilafstotende stof. De outdoor zitzak blijft jarenlang mooi in elke kleur. De Original Outdoor is leverbaar in verschillende kleuren en past perfect op het metalen schommelframe Rock ’n Roll.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Plaats dit product niet in, op, tegen of in de buurt van een warmtebron, zoals verwarming, glazen pui of wand die verwarmd wordt door de zon. Dit kan schade brengen aan het oppervlak waar dit product staat. Het product zelf kan bobbels en blazen in de stof krijgen. Intensief gebruik kan ervoor zorgen dat de vulling na een tijdje krimpt. Met de Refill kan je de zitzak helemaal vullen of hervullen. Strijk de Original regelmatig om de waterafstotende eigenschap te behouden. Berg het kussen net zoals elk ander tuinkussen op als het regent.
Reinigingsinformatie
Reinig met een vochtige doek of water en zeep.
Wasbaar
Machine wasbare buitenhoes
Was informatie
Was de buitenzak op 30°C. Was binnenstebuiten.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Toch een gaatje of scheur in je Fatboy Original? Geen zorgen, die repareer je gemakkelijk zelf met een zelfklevende patch, naald en draad of een Original Repair Kit. Op onze repair pagina vind je daarover tips & tricks. Na een paar jaar kan de vulling van de zitzak wat geslonken zijn, simpelweg omdat deze wat platter is geworden door alle uren zitgenot. Je kan dan je zitzak bijvullen met EPS navulling. Je hoeft niet de gehele vulling te vervangen, wel zo duurzaam.
Reduce & Recycle
De zitzak is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je het aan iemand anders voorstelt of dat je er iets nieuws van kunt maken. Wil je recyclen? Verwijder gewoon de binnenzak en de parels. De vulling is 100% recyclebaar en kan vele malen hergebruikt worden. Neem contact op met jouw lokale recycler om te weten waar je het kunt inleveren. De meeste van onze producten zijn eenvoudig te demonteren, waardoor recycling een fluitje van een cent wordt.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Fred on an beanbag

Fatboy Original Outdoor-zitzak

Als je echt serieus wilt ontspannen in je tuin, op je balkon, in het park of waar dan ook, is er maar één optie: Fatboy Original Outdoor. De enige echte zitzak, maar dan voor buiten. Original Outdoor is 6,65 kilogram aan onmiddellijke ontspanning. Gedaan met netjes overeind zitten, geen been keurig over het andere geslagen. Deze buitenzitzak kent maar één optie: comfortabel onderuitgezakt. Met een zonnebril op je neus. En een koud drankje erbij.

man on a beanbag

De zachte krachtpatser voor buiten

Fatboy Original Outdoor is gemaakt van een supersterke uv-bestendige en water- en vuilafstotende stof. Deze outdoorzitzak kan best wat regen verdragen. En laat hem gerust in de zon liggen. De kleur blijft net zo mooi als toen je hem kocht. Rode wijn gemorst, of heeft je Original Outdoor kennisgemaakt met het ijsje van je kinderen? Geen probleem. Een natte doek erover of de tuinslang erop en hij is weer zo goed als nieuw.

girls on a rock n roll

Da’s Rock ‘n Roll: een schommelzitzak voor buiten

Altijd al eens willen schommelen op een Fatboy-zitzak? Wij ook. Daarom maakten we de Rock ‘n Roll, een bovenmaats metalen schommelframe dat precies past bij je Outdoor Original. Leg je buitenzitzak erop en voilà: de meest ontspannen schommelstoel ooit. Wees gewaarschuwd: hier wil je echt nooit meer vanaf. 

cover original outdoor

The Cover Up: de supersterke beschermhoes

Van je Original Outdoor wil je zo lang mogelijk genieten. Daarom ontwikkelden we een speciale beschermhoes, gemaakt van gerecycleerde petflessen. The Cover Up beschermt je Original Outdoor tegen weer, wind en cadeautjes van vogels. Zo blijft je zitzak nog langer mooi. 

Veelgestelde vragen over de Original Outdoor


HOE MAAK IK DE ORIGINAL OUTDOOR SCHOON?

Om je outdoor zitzak in topconditie te houden, reinig je deze met een vochtige doek en lauwwarm water met milde zeep. Was de buitenzak van je outdoor zitzak binnenstebuiten op 30°C. Voor hardnekkige vlekken volg je dit stappenplan: Stap 1: Meng 2,5 liter lauw water met 3 dopjes groene zeep en 1 dopje bleekmiddel. Stap 2: Verwijder de innerbag en schrob het mengsel op de bevlekte plekken van je outdoor zitzak. Laat 20-30 minuten intrekken. Stap 3: Gebruik een hogedrukreiniger op middelhoge/harde stand, maar houd minimaal 30 cm afstand om beschadiging te voorkomen. Stap 4: Droog de stof op een zonnige plek voor een snel resultaat. Zo kun je weer snel van je buiten ligzak genieten.


WAT ZIJN SUNBRELLA EN OLEFIN?

Sunbrella en Olefin zijn bijzonder robuuste stoffen die uitzonderlijk water- en vuilafstotend zijn, en UV-bestendig. Hierdoor behoudt je Fatboy Original Outdoor zitzak zijn oorspronkelijke kleur. Terwijl ze bescherming bieden tegen diverse weersomstandigheden, is het belangrijk op te merken dat deze stoffen niet waterdicht zijn.


KAN IK MIJN ORIGINAL OUTDOOR ZITZAK DE HELE ZOMER BUITEN LATEN LIGGEN?

Hoewel jouw outdoor zitzak is vervaardigd van zeer duurzame en weerbestendige stof, adviseren we om hem bij regen of 's avonds binnen te halen, of op te bergen in The Cover Up. Zo behoudt je Original Outdoor zitzak zijn kwaliteit en blijft hij langer mooi.