Original Slim Teddy

Binnenzitzak

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 219,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Materiaal
Materiaal
Teddy
Materiaal (Binnendeel)
Niet-geweven polyester
Vulling
Expanded Polystyrene (EPS)
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Voor binnen Voor binnen
Bestand tegen pilling Bestand tegen pilling
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Superzacht Superzacht
Afmetingen
Lengte
155 cm
Breedte
120 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 155 x 120 cm
Inhoud (liters)
260
Gewicht
5.5 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 100 x 60 x 50 cm
Product + verpakking
8 kg
Productinformatie
ID
104797
EAN
8719773041159
Long Description
De Original Slim Teddy zitzak is net wat slanker dan de klassieke Original zitzak, maar daardoor zeker niet minder iconisch. Met z’n verfijnde formaat past -ie er in iedere ruimte nog wel ergens bij. Kies voor een eenkleurige variant, of ga voor een opvallende eyecatcher met een stoere geweven ruitjesprint. Omdat de supercomfortabele Original Slim Teddy licht van gewicht is, kun je ‘m gemakkelijk door je huis verplaatsen en gebruiken precies daar waar jij wilt. Klaar om te relaxen?
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Plaats dit product niet in, op, tegen of in de buurt van een warmtebron, zoals verwarming, glazen pui of wand die verwarmd wordt door de zon. Dit kan schade brengen aan het oppervlak waar dit product staat.
Reinigingsinformatie
Gebruik een natte doek en maak het gebied voorzichtig schoon door het te deppen.
Wasinformatielijsten
Buitenzak alleen handwas.
Binnenstebuiten wassen.
Chemisch reinigen in alle oplosmiddelen behalve trichloorethyleen.
Niet in de droger.
U kunt de buitenste zak op de laagste temperatuur strijken.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Toch een gaatje of scheur in je Fatboy Original? Geen zorgen, die repareer je gemakkelijk zelf met een zelfklevende patch, naald en draad of een Original Repair Kit. Op onze repair pagina vind je daarover tips & tricks. Na een paar jaar kan de vulling van de zitzak wat geslonken zijn, simpelweg omdat deze wat platter is geworden door alle uren zitgenot. Je kan dan je zitzak bijvullen met EPS navulling. Je hoeft niet de gehele vulling te vervangen, wel zo duurzaam.
Reduce & Recycle
De zitzak is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je het aan iemand anders voorstelt of dat je er iets nieuws van kunt maken. Wil je recyclen? Verwijder gewoon de binnenzak en de parels. De vulling is 100% recyclebaar en kan vele malen hergebruikt worden. Neem contact op met jouw lokale recycler om te weten waar je het kunt inleveren. De meeste van onze producten zijn eenvoudig te demonteren, waardoor recycling een fluitje van een cent wordt.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Slim teddy in a living room

Super zachte zitzak

Original Slim Teddy is een knusse toevoeging aan de Fatboy zitzakfamilie. Teddy is wat slanker dan de iconische zitzak en past prima in elke woon- of slaapkamer. Door zijn superzachte hoes heeft Teddy bovendien een hoge aaibaarheidsfactor. Pak je favoriete boek of serie erbij en installeer je eens goed op deze zitzak. Alsof je eindeloos geknuffeld wordt door een teddybeer. 

IDEALE ZITZAK VOOR BINNEN

Kies voor het comfort van de iconische Fatboy zitzak, maar dan voor binnen. De zachte, pluchen hoes pillt niet, dus onbeperkt knuffelen gegarandeerd. Hij heeft het perfecte formaat van 155 bij 120 centimeter, waardoor je eenvoudig een extra loungeplek in je woonkamer creëert. De enige Teddy die je ooit nodig zult hebben.

Masterpiece image of slim teddy beanbag