Placemaster

Placemat

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 45,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Antislip
Ja
UV-bestendig
Ja
Voedsel veilig
Ja
Hitte bestendig
Ja
Materiaal
Materiaal
100% Silicone LFGB foodgrade gecertificeerd
Certificaat
LFGB foodgrade gecertificeerd
true
Afmetingen
Lengte
30 cm
Breedte
43 cm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 30 x 43 cm
Gewicht
0.45 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 44.5 x 30.5 x 1.2 cm
Product + verpakking
1.1 kg
Productinformatie
ID
106456
EAN
8719773060785
Long Description
Deze siliconen placemat vinkt alle vakjes aan: Placemaster is antislip, hittebestendig, voedselveilig en kan in de vaatwasser. Het vierkante gedeelte van Placemaster is perfect voor je servies. De halfronde zijde? Dat is de perfecte plek voor je bestek. Placemaster wordt altijd geleverd in een set van twee identieke stuks, waardoor je creatief kunt zijn met de aankleding van je tafel. Leg de vierkante zijden bij elkaar om een langwerpige vorm te creëren, die de perfecte ruimte biedt voor het serveren van hapjes in kleine schaaltjes of voor hete pannen voor een uitgebreid diner.
FAQ
Gebruikersinformatie
Vaatwasserbestendig
Ja
Reinigingsinformatie
Gebruik water en een schoonmaakmiddel of in de vaatwasser.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Placemaster - Wave Grey

Placemaster

Je tafel krijgt een feestelijke uitstraling met de praktische Placemaster. En met praktisch bedoelen we echt praktisch. Deze siliconen placemat voldoet aan alle eisen: antislip, hittebestendig, voedselveilig en is bovendien vaatwasmachinebestendig.

Placemaster

Hittebestendige placemat

Het vierkante gedeelte van de Placemaster is perfect voor je ontbijtkom, royaal pizzabord of soepbord. De gebogen kant? Nou, dit is de perfecte kant voor je schone (of vuile) bestek. De kleur van het vierkante gedeelte past perfect bij de contrasterende kleur van de aangrenzende boog.

Plezier in functionaliteit

Placemaster wordt altijd geleverd in een set van twee identieke stukken, zodat je creatief aan de slag kunt met de tafelindeling. Past de vierkante zijden op elkaar om een ​​langwerpige vorm te creëren, waardoor de perfecte ruimte ontstaat voor het serveren van hapjes in kleine gerechten of het plaatsen van hete koekenpannen voor een uitgebreid diner. Placemaster voegt zowel plezier als functionaliteit toe aan uw tafel.

Placemaster - Peachy Rosso