Point Velvet Recycled

Poef

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 99,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Materiaal
Materiaal
Velvet
Materiaal (hoes)
100% recycled polyester
Materiaal (Binnendeel)
Niet-geweven polyester
Vulling
Expanded Polystyrene (EPS)
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Multifunctioneel Multifunctioneel
Superzacht Superzacht
Stevig en slijtvast Stevig en slijtvast
Voor binnen Voor binnen
Afmetingen
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) ⌀ 50 x 35 cm
Gewicht
1.55 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 47 x 47 x 52 cm
Productinformatie
ID
104858
EAN
8719773041760
Long Description
De Fatboy Point Velvet is een fluwelen poef die overal van pas komt. Hij is namelijk fluweelzacht en elegant, maar toch erg praktisch. Bovendien is deze velvet poef verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er met ieder interieur wel een match is. Verder is de afneembare hoes gemaakt van polyester dat bestand is tegen pilling en geschikt is voor de wasmachine. Tevens is de fluwelen poef voorzien van een TPE antislip onderkant en een kwalitatieve EPS-vulling. Combineer de Point Velvet ook zeker met andere producten uit de stijlvolle Fatboy's Velvet collectie.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Prik niet met scherpe voorwerpen, dit kan ervoor zorgen dat de stof scheurt, waardoor de vulling zichtbaar wordt. Overmatige blootstelling aan zonlicht kan de stof beschadigen en verkleuring van uw product veroorzaken. De vulling van de zitzak kan in de loop van de tijd krimpen.
Reinigingsinformatie
Gebruik een natte doek en maak het gebied voorzichtig schoon door het te deppen.
Was informatie
Buitenzak alleen handwas. Binnenstebuiten wassen. Chemisch reinigen in alle oplosmiddelen behalve trichloorethyleen. Niet in de droger. U kunt de buitenste zak op de laagste temperatuur strijken.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Masterpiece image point velvet

POINT VELVET

Fluweelzacht en elegant, maar toch erg praktisch. Fatboy Point Velvet is het fluwelen poefje dat in elk interieur van pas komt. Ideaal als bijzettafel of luxe voetenbankje.

Packshot family velvet collection

Velvet poef uit de Velvet collectie

De Point Velvet is onderdeel van Fatboy's Velvet collectie. Deze collectie bevat naast luxe velvet poefs, ook superzachte zitzakken, heerlijke kussens en het meest knuffelbare Konijn ooit. 

Point velvet in a living room

Fluwelen poefje

De Point Velvet poef is verkrijgbaar in diverse elegante kleuren, dus er is een match met ieder interieur. De afneembare hoes is geschikt voor handwas, dus van ons mag je er zelfs je vieze schoenen op laten rusten.

Velvet fabric close up

100% recycled

Fluweel van flesjes? Jazeker. Alle hoezen uit onze Recycled Velvet collectie zijn gemaakt van 100% recycled polyester, afkomstig uit petflesjes. Dus misschien staat dat plastic flesje waaruit je eerder je water of dat hypergezonde sapje dronk straks wel te shinen in je huis. Bekijk onze velvet poefs en kies degene die bij jouw past.