Square Pillow Velvet Recycled

Velvet kussens collectie

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 49,00
Omgeving
Omgeving
Alleen binnen
Materiaal
Materiaal
Velvet
Vulling
Polypropyleenvezel
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Makkelijk schoon te maken Makkelijk schoon te maken
Voor binnen Voor binnen
Superzacht Superzacht
Afmetingen
Lengte
50 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
5 cm
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 50 x 50 x 5 cm
Product + verpakking
1.4 kg
Productinformatie
ID
104811
EAN
8719773041296
Long Description
De Fatboy Velvet Pillow Collection bestaat uit kussens zo zacht als fluweel. De mogelijkheden met deze collectie zijn eindeloos, omdat de velvet kussens verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren én vormen. Nog nooit was het zo gemakkelijk om met enkele accessoires een kamer een complete make-over te geven. Deze fluwelen kussens zijn overigens onderdeel van Fatboy's gehele indoor Velvet collectie. Hierdoor kun je nóg meer stijl in huis halen dankzij de luxe poefs, super zachte zitzakken en het meest knuffelbare CO9 ooit. Ieder type velvet kussen heeft een vulling van polypropyleenvezel en is gemaakt van polyester dat bestand is tegen pilling.
FAQ
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
Gebruik een natte doek om het gebied voorzichtig schoon te maken door te deppen.
Was informatie
Buitenzak alleen handwas. Binnenstebuiten wassen. Chemisch reinigen in alle oplosmiddelen behalve trichloorethyleen. Niet in de droger. U kunt de buitenste zak op de laagste temperatuur strijken.
Duurzaamheid informatie
Change the chain
Wij stofzuigen onze kussens en kunnen ze dus super plat verzenden. Dit vermindert het transport van lucht van de productielocatie naar ons magazijn en naar onze eindconsument.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Pillows on a sofa

Velvet kussens

Kussens zo zacht als fluweel, verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Mix en match er op los! Nog nooit was het zo makkelijk om met enkele accessoires een kamer een complete make-over te geven. Zeker als je de fluwelen kussens ook nog eens combineert met bijvoorbeeld de Point Velvet of Original Slim Velvet.

Velvet Pillow

Velvet collectie

De velvet kussens zijn onderdeel van Fatboy's nieuwste indoor Velvet collectie. Naast een fluwelen kussen bevat deze collectie ook luxe poefs, heerlijke zitzakken en de superzachte CO9 knuffel. Haal stijl in je huis met deze bijzondere collectie.

100% Recycled

100% gerecycleerd

Fluweel van flesjes? Jazeker. Alle hoezen uit onze 'Recycled Velvet'-collectie zijn gemaakt van 100% gerecycleerd polyester, afkomstig uit petflesjes. Dus misschien staat dat plastic flesje waaruit je eerder je water of dat hypergezonde sapje dronk straks wel te blinken in je huis.