Toní Bistreau

Bistrotafel

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 449,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Verstelbare poten
Ja
UV-bestendig
Ja
UV grade (0-8)
8
Stapelbaar
Tot 4 stuks
Ontwerper
Erik Stehmann
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Coating
Coating
Axalta (hoogste standaard outdoor coating)
Inbegrepen
Inclusief kaarsenhouder voor 1 kaars
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Hoogste verstelbare poten Hoogste verstelbare poten
Voor buiten Voor buiten
Afmetingen
Breedte
Ø 80 cm
Hoogte
76 cm
Parasol gat
41 mm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 80 x 80 x 76 cm
Gewicht
7.8 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 82 x 82 x 17.5 cm
Product + verpakking
7.8 kg
Productinformatie
ID
105653
EAN
8719773051011
Long Description
Met de ronde Toní bistrotafel creëer je binnen een mum van tijd de ideale tuin- of terrasopstelling. Door het lichtgewicht aluminium is de stapelbare tuintafel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien heeft Toní Bistreau een handige twee-in-één functie. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als kandelaar. Het geheim? De achterkant van het afdekplaatje bevat een enkelvoudige kaarsenhouder. Kan het je niet romantisch genoeg zijn? Plaats dan de apart verkrijgbare Toní Candle Holder, geschikt voor drie kaarsen. Zo kun je lekker de hele dag én avond buiten vertoeven. Schenk er nog maar eentje in.Het ronde blad heeft een afmeting van 80x80 cm en past daardoor probleemloos op je balkon of (horeca)terras. Met de verstelbare poten stel je eenvoudig de gewenste hoogte in. Door de hoogste standaard buitencoating is Toní Bistreau roestvrij, weerbestendig en verbleekt de kleur niet. Helemaal verliefd op de Toní bistrotafel? Maak je set compleet met de bijpassende Toní tuinstoel, het Toní stoelkussen en de Place-we-met. Kies je favoriete kleur.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Reinigingsinformatie
Droge of natte doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht je toch vlekken of krassen krijgen op je Toní, kun je de items gemakkelijk zelf schoonmaken of repareren dankzij de aanwezige onderhoudstips of retoucheerpen. Zo gaat je Toní set nog langer mee. Voelt goed, toch?
Reduce & Recycle
Toní is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je jouw Toní-familieleden aan iemand anders voorstelt. Liever recyclen? Toní is volledig recyclebaar. Neem voor meer informatie contact op met jouw lokale recycler.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

orange Toni Bistreau
green Toni tavolo

RONDE BISTROTAFEL MET HANDIGE TWEE-IN-ÉÉN FUNCTIE

Met de ronde Toní bistrotafel creëer je binnen een mum van tijd de ideale tuin- of terrasopstelling. Door het lichtgewicht aluminium is de stapelbare tuintafel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien heeft Toní Bistreau een handige twee-in-één functie. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als kandelaar. Het geheim? De achterkant van het afdekplaatje bevat een enkelvoudige kaarsenhouder. Kan het je niet romantisch genoeg zijn? Plaats dan de apart verkrijgbare Toní Candle Holder, geschikt voor drie kaarsen. Zo kun je lekker de hele dag én avond buiten vertoeven. Schenk er nog maar eentje in.

orange Toni Bistreau

HET IDEALE BISTROTAFELTJE

VOOR BINNEN EN BUITEN

Het ronde blad heeft een afmeting van 80x80 cm en past daardoor probleemloos op je balkon of (horeca)terras. Met de verstelbare poten stel je de tafel eenvoudig recht op een onregelmatig oppervlak. Door de hoogste standaard buitencoating is Toní Bistreau roestvrij, weerbestendig en verbleekt de kleur niet. Helemaal verliefd op de Toní bistrotafel? Maak je set compleet met de bijpassende Toní tuinstoel, het Toní stoelkussen en de Place-we-met. Kies je favoriete kleur.

AR app

Hoe ziet dit product
er thuis uit?

Klik op de afbeelding en bekijk het in 3D. Simuleer meteen hoe dit Fatboy-product er in jouw woning uitziet. Met je smartphone of tablet kun je de afbeelding via de AR-tab in de gewenste ruimte plaatsen en de foto opslaan. Benieuwd of dit product in je woonkamer of tuin past? Controleer het nu zelf.

Toni Bistreau on terrace
Erik Stehmann

Over de ontwerper

Toní is ontwikkeld in samenwerking met Erik Stehmann die in 2009 zijn ontwerpstudio oprichtte in Arnhem (NL). Sinds die tijd onderzoekt hij dagelijks zijn snel wisselende interesses en zoekt hij naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen van basistechnieken en materialen. Of het nu begint met een rare zin of frustratie over hoe lelijk sommige producten zijn, het eindigt altijd met een innovatief project of een product dat bedoeld is om de wereld een beetje leuker te maken. ‘Ik vind het leuk dat Toní zowel nieuw als herkenbaar is. Ik zie de stoel als een vriendelijk tekenfilmpersonage. Ik zou graag met hem uit eten gaan.’

CALLING THE DESIGNER OF TONÍ - ERIK STEHMANN