Toní Tablo

Bistrotafel groot

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 1.399,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Verstelbare poten
Ja
UV-bestendig
Ja
UV grade (0-8)
8
Ontwerper
Erik Stehmann
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Coating
Coating
Axalta (hoogste standaard outdoor coating)
Inbegrepen
Inclusief kaarsenhouder voor 1 kaars
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Hoogste verstelbare poten Hoogste verstelbare poten
Voor buiten Voor buiten
Afmetingen
Lengte
220 cm
Breedte
99 cm
Hoogte
76 cm
Parasol gat
41 mm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 220 x 99 x 76 cm
Gewicht
22.5 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 222.5 x 102.5 x 18 cm
Product + verpakking
30 kg
Productinformatie
ID
103821
EAN
8719773030009
Long Description
Met een lengte van 2,20 meter biedt de Toní Tablo royaal plek aan acht personen. Het aluminium materiaal is lekker licht, dus je kunt ’m eenvoudig verplaatsen. Het gat in het midden dient overdag als handige parasolhouder en ’s avonds als houder voor de 3-armige Toní kandelaar. Toní Tablo is makkelijk in onderhoud en door de hoogste standaard buitencoating is de tafel roestvrij, weerbestendig en kleurvast.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Perfecte match met Toní (Arm)Chair, Toní Candleholder en Place-we-met. Garantie: 3 jaar op mechanische onderdelen.
Reinigingsinformatie
Droge of natte doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht je toch vlekken of krassen krijgen op je Toní, kun je de items gemakkelijk zelf schoonmaken of repareren dankzij de aanwezige onderhoudstips of retoucheerpen. Zo gaat je Toní set nog langer mee. Voelt goed, toch?
Reduce & Recycle
Toní is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je jouw Toní-familieleden aan iemand anders voorstelt. Liever recyclen? Toní is volledig recyclebaar. Neem voor meer informatie contact op met jouw lokale recycler.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Toní Tablo
Woman sitting at Toní Tablo

De tuintafel die groot denkt

Toní Tablo denkt groot. Grote etentjes, grote families, grootse avonden, grote tuintafel. En dat kan makkelijk, want aan de 220 centimeter lange tuintafel kun je acht Toní Chairs kwijt. Met z’n grote oppervlak en vriendelijke, ronde hoeken nodigt deze metalen tuintafel iedereen uit om gezellig aan te schuiven. Middag na middag, avond na avond.

Woman under Toní Tablo

Het hele jaar aan Tablo

De Tablo tuintafel is gemaakt om jaren en jaren aan te zitten. Het lichtgewicht aluminium is voorzien van de allerbeste coating. Ook als je jouw grote tuintafel het hele jaar in de regen en zon laat staan, blijft hij roestvrij en perfect van kleur. Wiebelende glazen voorkom je met de verstelbare poten. Lunch op een heerlijke zomerdag? Plaats dan een parasol in de tafel en neem plaats in de schaduw. Diner bij kaarslicht? Steek je Toní Candle Holder in het parasolgat, huur een strijkkwartet in en geniet van een avond om nooit te vergeten.

black Toní Tablo

Leer de hele Toní familie kennen

Toní Tablo is lid van de Toní familie, de gangmakers voor in elke tuin. Van Armchairs tot de Bankski tuinbank en Toní Bistreau, voor elk tuinmoment is er een Toní. Aan elk detail is gedacht: van kussens voor op je Toní Chairs tot Place-we-met placemats voor op je grote tuintafel. Leer alle Tonís kennen en stel je eigen Toníset samen.