Toní Tavolo

Tuintafel

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 999,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Verstelbare poten
Ja
UV-bestendig
Ja
UV grade (0-8)
8
Ontwerper
Erik Stehmann
Materiaal
Materiaal
Aluminium
Coating
Coating
Axalta (hoogste standaard outdoor coating)
Inbegrepen
Inclusief kaarsenhouder voor 1 kaars
Ja
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Hoogste verstelbare poten Hoogste verstelbare poten
Voor buiten Voor buiten
Afmetingen
Lengte
160 cm
Breedte
90 cm
Hoogte
76 cm
Parasol gat
41 mm
Extra maten
Afmetingen product (LxBxH) 160 x 90 x 76 cm
Gewicht
16.3 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 164 x 92 x 19 cm
Product + verpakking
24.8 kg
Productinformatie
ID
105654
EAN
8719773051028
Long Description
De zespersoons eettafel voor buiten. Deze tuintafel is gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van stelbare poten en een premium coating. Daardoor blijft deze tafel roestvrij en perfect van kleur. Diner bij kaarslicht? Met Toní Candle Holder in het parasolgat geniet je van een avond om nooit te vergeten. Toní Tavolo past perfect bij de andere meubels uit de Toní familie en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
FAQ
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Perfecte match met Toní (Arm)Chair, Toní Candleholder en Place-we-met. Garantie: 3 jaar op mechanische onderdelen.
Reinigingsinformatie
Droge of natte doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën.
Duurzaamheid informatie
Repair & Care
Hoe minder er weggegooid wordt, hoe beter. Daarom kiezen we voor materialen die tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Mocht je toch vlekken of krassen krijgen op je Toní, kun je de items gemakkelijk zelf schoonmaken of repareren dankzij de aanwezige onderhoudstips of retoucheerpen. Zo gaat je Toní set nog langer mee. Voelt goed, toch?
Reduce & Recycle
Toní is er om lang plezier van te hebben. Als je echter uit elkaar wilt gaan, hopen we dat je jouw Toní-familieleden aan iemand anders voorstelt. Liever recyclen? Toní is volledig recyclebaar. Neem voor meer informatie contact op met jouw lokale recycler.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

green Toni Tavolo on deck
green Toni tavolo

Allemaal aan Tavolo

Elke dag is leuker aan Toní Tavolo. Je zit er maximaal met z’n zessen aan te eten, borrelen of elkaar kapot te klaverjassen. Met zijn grote oppervlak en vriendelijke, ronde hoeken nodigt deze grote eettafel voor zes personen iedereen uit om gezellig aan te schuiven. Zet er wat Toní Chairs bij. Of een Bankski. Die is namelijk precies even lang als de tafel. Puur toeval. Of niet.

Toni Tavolo

De outdoor eettafel die stevig op z’n poten staat

De rechthoekige Tavolo tuintafel is gemaakt om jaren en jaren aan te zitten. Het lichtgewicht aluminium is voorzien van de allerbeste coating. Ook als je jouw eettafel het hele jaar in de regen en zon laat staan, blijft hij roestvrij en perfect van kleur. Wiebelende glazen voorkom je met de verstelbare poten. Diner bij kaarslicht? Steek Toní Candle Holder in het parasolgat, huur een strijkkwartet in en geniet van een avond om nooit te vergeten.

Toni collection

De hele Toní familie in je tuin

Deze zespersoons tuintafel is lid van de Toní familie, de gangmakers voor in elke tuin. Van Armchairs tot de Barfly barstoel en van de Bankski tuinbank tot Toní Bistreau, voor elk tuinmoment is er een Toní. Aan elk detail is gedacht: van stoelkussens tot de Place-we-met placematsets. Leer ze allemaal kennen en stel je eigen Toníset samen.

undefined

Hoe ziet dit product
er thuis uit?

Klik op de afbeelding en bekijk het in 3D. Simuleer meteen hoe dit Fatboy-product er in jouw woning uitziet. Met je smartphone of tablet kun je de afbeelding via de AR-tab in de gewenste ruimte plaatsen en de foto opslaan. Benieuwd of dit product in je woonkamer of tuin past? Controleer het nu zelf.

Erik Stehmann

Over de ontwerper

Toní is ontwikkeld in samenwerking met Erik Stehmann die in 2009 zijn ontwerpstudio oprichtte in Arnhem (NL). Sinds die tijd onderzoekt hij dagelijks zijn snel wisselende interesses en zoekt hij naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen van basistechnieken en materialen. Of het nu begint met een rare zin of frustratie over hoe lelijk sommige producten zijn, het eindigt altijd met een innovatief project of een product dat bedoeld is om de wereld een beetje leuker te maken. ‘Ik vind het leuk dat Toní zowel nieuw als herkenbaar is. Ik zie de stoel als een vriendelijk tekenfilmpersonage. Ik zou graag met hem uit eten gaan.’

CALLING THE DESIGNER OF TONÍ - ERIK STEHMANN