Bakkes

Bijzet- en plantentafeltje

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
€ 189,00
Omgeving
Omgeving
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Extra informatie
Anti-kras doppen
Ja
Ontwerper
Kranen/Gille
Materiaal
Materiaal
Ijzer
Materiaal (Bloempot)
Polyethyleen LLDPE (gemaakt van gerecycled materiaal)
Coating
Coating
Fijne textuur poedercoating (Tiger coating)
Functiepictogrammen
Functiepictogrammen
Multifunctioneel Multifunctioneel

                            Voor binnen & buiten
                        Voor binnen & buiten
Afmetingen
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Hoogte
49 cm
Extra maten
Bloemenpot Diepte 16 cm, bodem Ø12 cm, bovekant Ø16,5 cm
Gewicht
6.8 kg
Aantal dozen
1
Verpakking
Verpakking 60 x 60 x 20 cm
Product + verpakking
8.4 kg
Productinformatie
ID
105323
EAN
8719773047564
Long Description
Deze unieke bijzettafel voor binnen en buiten laat je favoriete plant shinen. Doordat de bloempot uit het midden geplaatst is, heb je daarnaast genoeg ruimte voor je drankje of snacks. Dankzij de driepotige constructie staat Bakkes stevig en stabiel. De bloempot past precies in de uitsparing van de tafel. Je tilt de pot er eenvoudig uit en plaatst ’m net zo snel weer terug. Bakkes kun je gerust het hele jaar buiten laten staan. Deze ijzersterke bijzettafel blijft mooi door weer en wind.
FAQ
Handleiding
Gebruikersinformatie
Gebruikersinformatie
Niet op de tafel zitten.
Reinigingsinformatie
Gebruik een zachte doek, lauw water en vloeibare zeep. Overtollig water van de plantenbak verwijderen: neem de siliconen dop af aan de onderkant van de pot.

Onze producten bij jou thuis.

Tag @fatboy_original of gebruik de hashtag #fatboyoriginal en word hier gedeeld

Black Bakkes with a plant

Plantentafel
met karakter

Is het een tafel? Is het een plantenbak? Nee, het is Bakkes! Deze unieke bijzettafel zet je favoriete plant in een bijzonder daglicht. Doordat de bloempot weg van het middelpunt is geplaatst, is er voldoende ruimte over voor een drankje, snacks of accessoires. Met zijn driepotige constructie staat Bakkes stevig en stabiel. Hij gaat dus niet zo snel op z’n – je raadt het al – bakkes.

Planter + table = Bakkes

Bloempot + tafel = Bakkes

Welke kleur je ook kiest, Bakkes voegt een knipoogje toe aan elk interieur en elke tuin. De bloempot past precies in de uitsparing van de tafel. Geen rommel dus met verpotten of water geven. Je tilt de pot er eenvoudig uit en plaatst die eenvoudig weer terug. Het tafeltje en de bloempot hebben precies dezelfde kleur en versmelten tot één geheel.

Bakkes with plant in pot

Buitenbakkes

Het hele jaar door van Bakkes genieten? Dat kan! Bakkes voelt zich net zo thuis in je tuin of op je balkon. En daar kun je hem gerust het hele jaar door laten staan. Deze ijzersterke bijzettafel blijft mooi door weer en wind. Met z'n rond tafelblad van 60x60 cm past hij overal gemakkelijk bij. Vul deze tafel met je mooiste buitenplant, of met ijsblokjes en je favoriete drankje... veel plezier! 

Designers Kranen/Gille

Over de ontwerper

Fatboy ontwikkelde Bakkes in samenwerking met Kranen/Gille. Dit Nederlandse ontwerpersduo is altijd op zoek naar het volgende designicoon. "We vinden het geweldig dat Bakkes zoveel gezichten heeft. In eerste instantie een minimalistische designtafel, maar je maakt Bakkes persoonlijk met je favoriete plant en accessoires.”

CALLING KRANEN/GILLE - BAKKES